Kancelarija za mlade redovno informiše, obaveštava, podstiče osnivanje novih organizacija, razvija zajedničke projekte i inicijative, učestvuje kao partner na mnogobrojnim programima organizacija, te podstiče umrežavanje organizacija koje rade sa mladima i omladinskih organizacija.

27.03.2015. u organizaciji Kancealarije za mlade, održan je sastanak sa predstavnicima civilnog omladinskog sektora radi informisanja organizacija, kao i podsticanja saradnje i bolje umreženosti i komunikacije, kako među organizacijama tako i između Kancelarije za mlade i organizacija civilnog sektora.

Teme sastanka su bile obaveštavanje organizacija o predstojećim aktivnostima KZM u oblasti omladinskog sektora za 2015. i razmena mišljenja o svim važnim temama vezanih za civilni omladinski sektor u Subotici putem grupnih diskusija.

Sastanku je prisustvovalo 18 predstavnika organizacija, i član Gradskog veća za sport, omladinu i turizam.

Koordinatorka Kancelarije za mlade predstavila je ciljeve sastanke, te je kasnije i putem prezentacije predstavila ovogodišnje planirane aktivnosti KZM, kao i izveštaj o realizaciji LAP za mlade, putem osvrta na realizaciju projekata u okviru prošlogodišnjeg konkursa za civilni sektor.

Takođe, organizacijama je najavljen sledeći konkurs za 2015., te je bilo prilike da se otvoreno predoče preporuke za na redne projekte u odnosu na prošlu godinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *