U sklopu održavanja festivala Omladina 2016. Kancelarija za mlade organizuje volontiranje na festivalu za sve zainteresovane mlade. Volontiranje podrazumeva podršku organizatorima, posebno u pogledu podrške gostujućim takmičarskim bendovima.

Takođe, udruženja Photowalkers i Kult uz podršku Kancelarije za mlade organizuju medijsku i foto radionicu u sklopu pripreme festivala Omladina 2016.

Radionica „Komunikacije i odnosi s javnostima festivala Omladina 2016“ pruža priliku da se nauči kako se društvene mreže koriste za kampanje, šta je content marketing, koji su elementi saopštenja za medije i kako se organizuju konferencije za novinare. Prva radionica se dešava 14.05., u subotu od 9.30 – 12.30 u prostoru Gradskog omladinskog centra (pored ulaza u glavnu autobusku stanicu).

Radionica koncertne fotografije nas vodi kroz tajne uspešnog fotografisanja u koncertnoj atmosferi i ambijentu, kroz usvajanje osnovnih znanja o specifičnostima ove vrste fotografisanja. Praksa podrazumeva fotografisanje na samom festivalu Omladine 2016.Prva radionica se dešava 15.maja , u nedelju od 10.30 do 12.30 u Gradskom omladinskom centru.

U prijavi je potrebno navesti svoje podatke i zaokružiti da li sebe vidite isključivo kao pomoć pri organizaciji i podršci bendovima, i/ili ste zainteresovan za učešće u navedenim radionicama. Prijave je potrebno ispuniti do 13.05.2016., a mi ćemo vas kontaktirati radi potvrde vašeg učešća.

Prijava se nalazi na:

Prijava

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *